Meneer Strubbe, 86 jaar oud, vertelt hoe een nieuwe ontwikkeling zijn trouwe MS-DOS computer naar de zolderkamer heeft verdreven.
Hij mag dan wel 86 zijn en stokdoof, maar meneer Strubbe is nog bij de tijd. Hij werkt nog dagelijks op een pc. In de reeks Gouwe Ouwe van de Nederlandse Consumentbond over apparaten die al jaren trouwe dienst bewijzen, doet hij zijn verhaal. Zijn pc, een MS-DOS computer uit 1996, is hem nog erg dierbaar. Nooit storingen en nooit een virus. Hij gebruikt de pc hoofdzakelijk met WordPerfect 5.1.

Maar op een dag leest hij in een krant over een nieuw apparaat en prompt stuurt hij een van zijn kleinkinderen op pad voor een... iPad. Sindsdien staat zijn gouwe ouwe MS DOS computer op zijn zolderkamer te verstoffen. Zijn gouwe nieuwe, zoals hij zijn iPad noemt, bevalt hem best. Alleen de kleur... die kon beter.

Meneer Strubbe, 86 jaar oud, vertelt hoe een nieuwe ontwikkeling zijn trouwe MS-DOS computer naar de zolderkamer heeft verdreven. Hij mag dan wel 86 zijn en stokdoof, maar meneer Strubbe is nog bij de tijd. Hij werkt nog dagelijks op een pc. In de reeks Gouwe Ouwe van de Nederlandse Consumentbond over apparaten die al jaren trouwe dienst bewijzen, doet hij zijn verhaal. Zijn pc, een MS-DOS computer uit 1996, is hem nog erg dierbaar. Nooit storingen en nooit een virus. Hij gebruikt de pc hoofdzakelijk met WordPerfect 5.1. Maar op een dag leest hij in een krant over een nieuw apparaat en prompt stuurt hij een van zijn kleinkinderen op pad voor een... iPad. Sindsdien staat zijn gouwe ouwe MS DOS computer op zijn zolderkamer te verstoffen. Zijn gouwe nieuwe, zoals hij zijn iPad noemt, bevalt hem best. Alleen de kleur... die kon beter.