Hoewel we intussen gewoon zijn aan touchscreens, maken we er toch nog geregeld typfouten mee. Tactus Technology uit Silicon Valley wil daar verandering in brengen.

De start-up heeft een prototype van een tablet klaar, waarbij je uit het aanraakscherm op commando een fysiek toetsenbord kunt laten verschijnen. Hoe dat er precies uitziet, ziet u in onderstaande video.

De technologie van Tactus kan momenteel enkel nog in tablets verwerkt worden, maar het bedrijf hoopt er op termijn ook de grote smartphone-producenten warm voor te kunnen maken. Is dit de toekomst van touch?

playerType=embedded&type=id&value=50140927
Hoewel we intussen gewoon zijn aan touchscreens, maken we er toch nog geregeld typfouten mee. Tactus Technology uit Silicon Valley wil daar verandering in brengen. De start-up heeft een prototype van een tablet klaar, waarbij je uit het aanraakscherm op commando een fysiek toetsenbord kunt laten verschijnen. Hoe dat er precies uitziet, ziet u in onderstaande video. De technologie van Tactus kan momenteel enkel nog in tablets verwerkt worden, maar het bedrijf hoopt er op termijn ook de grote smartphone-producenten warm voor te kunnen maken. Is dit de toekomst van touch?