Enkel technici zonder hoogtevrees kunnen sommige reparaties aan telecomapparatuur uitvoeren.

Telecommasten zijn niet meer weg te denken uit het landschap. Zoals met elk stuk techniek gaat er wel eens iets kapot aan de antennes of andere apparatuur boven in zo'n mast. Hoe los je dat op als die apparatuur zich boven op een toren van meer dan 500 meter hoog bevindt (ter vergelijking: de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen is 123 meter hoog)?

Een video van OnLine Engineering toont wat voor een waaghalzerij eraan te pas komt. Een van de twee technici, die tot in het allerhoogste topje van de 539 meter hoge toren klimmen, draagt een camera en legt zijn geklauter vast in een videofilmpje. Het levert fascinerende, maar ook huiveringwekkende beelden op, vooral dan het laatste stukje klimwerk. Wie last van hoogtevrees heeft, raden we aan deze link naar de video niet aan te klikken.

Enkel technici zonder hoogtevrees kunnen sommige reparaties aan telecomapparatuur uitvoeren. Telecommasten zijn niet meer weg te denken uit het landschap. Zoals met elk stuk techniek gaat er wel eens iets kapot aan de antennes of andere apparatuur boven in zo'n mast. Hoe los je dat op als die apparatuur zich boven op een toren van meer dan 500 meter hoog bevindt (ter vergelijking: de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen is 123 meter hoog)? Een video van OnLine Engineering toont wat voor een waaghalzerij eraan te pas komt. Een van de twee technici, die tot in het allerhoogste topje van de 539 meter hoge toren klimmen, draagt een camera en legt zijn geklauter vast in een videofilmpje. Het levert fascinerende, maar ook huiveringwekkende beelden op, vooral dan het laatste stukje klimwerk. Wie last van hoogtevrees heeft, raden we aan deze link naar de video niet aan te klikken.