De Europese Commissie schakelt opslagreus EMC in voor het leveren van diensten rond Documentum-licenties. De opdracht is goed voor bijna 5 miljoen euro.

Het directoraat-generaal Informatica van de Europese Commissie heeft met EMC België een contract afgesloten van 4,987 miljoen euro voor het leveren van "diensten van hoog niveau met betrekking tot Documentum-licenties". Om "redenen van technische aard" werd de onderhandelingsprocedure enkel met EMC - de producent van Documentum - gevoerd.

De opdracht werd al begin dit jaar gegund, maar pas nu bekendgemaakt. Ze loopt over vier jaar.

De Europese Commissie schakelt opslagreus EMC in voor het leveren van diensten rond Documentum-licenties. De opdracht is goed voor bijna 5 miljoen euro. Het directoraat-generaal Informatica van de Europese Commissie heeft met EMC België een contract afgesloten van 4,987 miljoen euro voor het leveren van "diensten van hoog niveau met betrekking tot Documentum-licenties". Om "redenen van technische aard" werd de onderhandelingsprocedure enkel met EMC - de producent van Documentum - gevoerd. De opdracht werd al begin dit jaar gegund, maar pas nu bekendgemaakt. Ze loopt over vier jaar.