De opening komt er na de aanwinst van nieuwe klanten in de regio. Philippe Dendievel wordt voorzitter van activiteiten in Dubai, Francis Velderman wordt er General Manager, zij bouwen momenteel hun lokaal team uit.

"In 2020 organiseert Dubai de wereldtentoonstelling. We gaan ervan uit dat er dan veel vraag zal zijn naar projecten met geavanceerde technologieën waar wij onze ervaring kunnen inbrengen" Aldus Dendievel.

Delaware focust zich onder meer op digital en mobile solutions, big data, ERP, information management en customer experience. Het bedrijf werkt daarvoor onder meer samen met SAP, OpenText, Microsoft en Sitecore. Vorig jaar breidde het al uit in onder meer de Filipijnen, Maleisië, Brazilië en Hongarije. In totaal werken er zo 1.200 consultants voor het bedrijf.

De opening komt er na de aanwinst van nieuwe klanten in de regio. Philippe Dendievel wordt voorzitter van activiteiten in Dubai, Francis Velderman wordt er General Manager, zij bouwen momenteel hun lokaal team uit."In 2020 organiseert Dubai de wereldtentoonstelling. We gaan ervan uit dat er dan veel vraag zal zijn naar projecten met geavanceerde technologieën waar wij onze ervaring kunnen inbrengen" Aldus Dendievel.Delaware focust zich onder meer op digital en mobile solutions, big data, ERP, information management en customer experience. Het bedrijf werkt daarvoor onder meer samen met SAP, OpenText, Microsoft en Sitecore. Vorig jaar breidde het al uit in onder meer de Filipijnen, Maleisië, Brazilië en Hongarije. In totaal werken er zo 1.200 consultants voor het bedrijf.