De Kortrijkse SAP-specialist Delaware Consulting bundelt de krachten met het Waals-Franse Alliance Consulting.

Alliance Consulting is SAP channel partner, met vooral in Frankrijk een sterke focus op de sectoren Retail en Fashion. Door de fusie versterkt Delaware zijn positie op de SAP-markt in Franstalig België en Frankrijk. De focus lag tot dusver op industrie en overheid in Vlaanderen.

"Het was verrassend en verfrissend om de fit tussen de beide organisaties te ontdekken", klinkt het in een persbericht. "Natuurlijk is het leuk meegenomen dat we op deze manier ook tonen dat Walen en Vlamingen het perfect met mekaar kunnen vinden."

Bij Delaware werkten tot dusver zo'n 475 mensen, van wie 375 in België en Frankrijk. Daar komen nog eens 75 mensen van Alliance bij. Denis Latour, Vincent Lechien en Eric Hiernaux, die het directiecomité van Alliance Consulting vormden, worden door deze fusie partner in de Delaware Consulting International holding. Alliance gaat volledig onder Delaware-vlag werken.

Delaware, opgericht in 1981, is één van de oudste it-bedrijven in ons land. Volgens de cijfers van Nationale Bank haalde het bedrijf in 2009 een omzet van ongeveer 42 miljoen euro.

De Kortrijkse SAP-specialist Delaware Consulting bundelt de krachten met het Waals-Franse Alliance Consulting. Alliance Consulting is SAP channel partner, met vooral in Frankrijk een sterke focus op de sectoren Retail en Fashion. Door de fusie versterkt Delaware zijn positie op de SAP-markt in Franstalig België en Frankrijk. De focus lag tot dusver op industrie en overheid in Vlaanderen. "Het was verrassend en verfrissend om de fit tussen de beide organisaties te ontdekken", klinkt het in een persbericht. "Natuurlijk is het leuk meegenomen dat we op deze manier ook tonen dat Walen en Vlamingen het perfect met mekaar kunnen vinden." Bij Delaware werkten tot dusver zo'n 475 mensen, van wie 375 in België en Frankrijk. Daar komen nog eens 75 mensen van Alliance bij. Denis Latour, Vincent Lechien en Eric Hiernaux, die het directiecomité van Alliance Consulting vormden, worden door deze fusie partner in de Delaware Consulting International holding. Alliance gaat volledig onder Delaware-vlag werken. Delaware, opgericht in 1981, is één van de oudste it-bedrijven in ons land. Volgens de cijfers van Nationale Bank haalde het bedrijf in 2009 een omzet van ongeveer 42 miljoen euro.