De Kortrijkse SAP-specialist Delaware Consulting heeft het leeuwendeel van de ict-afdeling van textielfabrikant Domo overgenomen.

Omdat Balta vorig jaar de vloerbedekkingsactiviteiten van Domo overnam, was de toekomst van de afdeling onzeker geworden. Delaware neemt de medewerkers over die gespecialiseerd zijn in SAP, BI en Systems. De .NET-mensen blijven intern bij Domo aan de slag.

Volgens Domo bood de overname door Delaware "mooie vooruitzichten op projectwerk aan het Domo ict-personeel" en vormde ze "de beste garantie voor stabiliteit van de it-diensten binnen Domo en Balta."

De Kortrijkse SAP-specialist Delaware Consulting heeft het leeuwendeel van de ict-afdeling van textielfabrikant Domo overgenomen. Omdat Balta vorig jaar de vloerbedekkingsactiviteiten van Domo overnam, was de toekomst van de afdeling onzeker geworden. Delaware neemt de medewerkers over die gespecialiseerd zijn in SAP, BI en Systems. De .NET-mensen blijven intern bij Domo aan de slag. Volgens Domo bood de overname door Delaware "mooie vooruitzichten op projectwerk aan het Domo ict-personeel" en vormde ze "de beste garantie voor stabiliteit van de it-diensten binnen Domo en Balta."