Op Dell Openworld in Austin kondigt het bedrijf aan dat het vanaf 2014 het Google Cloud Platform en de daarbij horende compute, storage en application services gaat aanbieden voor ontwikkelaars en bedrijven.

Het aanbod komt er via het Dell Cloud Partner Program en moet voor bedrijven van elke omvang een schaalbare oplossing bieden. "De combinatie van de meer dan vijftien jaar technische innovatie en datacenter expertise bij Google met Dell's business en integratieoplossingen, geeft klanten nieuwe manieren om de voordelen van de cloud te benutten", zegt Shailesh Rao, verantwoordelijk voor Google Cloud Platform.

Onder Dell's Cloud Partner Program biedt de Texaanse computerfabrikant zich aan als een single-source supplier, maar dus ook voor diensten van Google. Het gaat daarbij zowel om de integratie als het beheer en ondersteuning.

Op Dell Openworld in Austin kondigt het bedrijf aan dat het vanaf 2014 het Google Cloud Platform en de daarbij horende compute, storage en application services gaat aanbieden voor ontwikkelaars en bedrijven. Het aanbod komt er via het Dell Cloud Partner Program en moet voor bedrijven van elke omvang een schaalbare oplossing bieden. "De combinatie van de meer dan vijftien jaar technische innovatie en datacenter expertise bij Google met Dell's business en integratieoplossingen, geeft klanten nieuwe manieren om de voordelen van de cloud te benutten", zegt Shailesh Rao, verantwoordelijk voor Google Cloud Platform. Onder Dell's Cloud Partner Program biedt de Texaanse computerfabrikant zich aan als een single-source supplier, maar dus ook voor diensten van Google. Het gaat daarbij zowel om de integratie als het beheer en ondersteuning.