Dell introduceert nieuwe oplossingen op het gebied van server-, opslag- en netwerktechnologie. De oplossingen ondervangen de explosieve groei van gegevens door server- en opslaginfrastructuren te vereenvoudigen en consolideren.

De computerbouwer komt met nieuwe serveroplossingen en een 'First Server'-gids voor ondernemers. Nieuwe opslagvoorzieningen zijn uitgerust met Dell Scalable File System-technologie, en voorzien kleine en grote bedrijven van 10 Gigabit Ethernet (10GbE)-technologie.

Dell presenteert een gids voor vereenvoudigd servergebruik, waarin tips staan voor ondernemers die van plan zijn om een eerste server in huis te halen, of die hun bestaande ict-infrastructuur met nieuwe servers willen uitbreiden.

Naast de online gids introduceert Dell 'herziene' en 'betaalbare' servers die een beter evenwicht zouden bieden tussen prestatie, flexibiliteit en zakelijke waarde. Het bedrijf zou tegemoet komen aan de behoeften van de KMO's met de PowerEdge T110 II, een instapmodel server, en de PowerEdge R210 II, een server in het middensegment.

Unified Storage

Met het oog op de explosieve gegevensgroei introduceert Dell ook twee nieuwe Unified Storage-oplossingen die klanten moeten helpen om de complexiteit te reduceren en de beschikbaarheid van hun gegevens te vergroten, zodat ze efficiënter kunnen werken.

De PowerVault NX3500 is uitgerust met het Dell Scalable File System en biedt betaalbare en schaalbare network atached storage (nas)-functionaliteit voor kleinschalige high availability-implementaties. De PowerVault MD3600i is een 10GbE-opslagoplossing die kleine en middelgrote bedrijven opslagcapaciteit biedt zonder concessies te doen aan de prestatie of flexibiliteit.

Ter aanvulling op zijn nieuwe servers en opslagvoorzieningen lanceerde Dell eerder al de 5500- en 7000- reeks van PowerConnect-switches. Deze switches hebben een energiezuinige Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az)-ontwerp en Power-over-Ethernet-functionaliteit.

I.s.m. Computable

Dell introduceert nieuwe oplossingen op het gebied van server-, opslag- en netwerktechnologie. De oplossingen ondervangen de explosieve groei van gegevens door server- en opslaginfrastructuren te vereenvoudigen en consolideren.De computerbouwer komt met nieuwe serveroplossingen en een 'First Server'-gids voor ondernemers. Nieuwe opslagvoorzieningen zijn uitgerust met Dell Scalable File System-technologie, en voorzien kleine en grote bedrijven van 10 Gigabit Ethernet (10GbE)-technologie.Dell presenteert een gids voor vereenvoudigd servergebruik, waarin tips staan voor ondernemers die van plan zijn om een eerste server in huis te halen, of die hun bestaande ict-infrastructuur met nieuwe servers willen uitbreiden.Naast de online gids introduceert Dell 'herziene' en 'betaalbare' servers die een beter evenwicht zouden bieden tussen prestatie, flexibiliteit en zakelijke waarde. Het bedrijf zou tegemoet komen aan de behoeften van de KMO's met de PowerEdge T110 II, een instapmodel server, en de PowerEdge R210 II, een server in het middensegment.Unified StorageMet het oog op de explosieve gegevensgroei introduceert Dell ook twee nieuwe Unified Storage-oplossingen die klanten moeten helpen om de complexiteit te reduceren en de beschikbaarheid van hun gegevens te vergroten, zodat ze efficiënter kunnen werken.De PowerVault NX3500 is uitgerust met het Dell Scalable File System en biedt betaalbare en schaalbare network atached storage (nas)-functionaliteit voor kleinschalige high availability-implementaties. De PowerVault MD3600i is een 10GbE-opslagoplossing die kleine en middelgrote bedrijven opslagcapaciteit biedt zonder concessies te doen aan de prestatie of flexibiliteit.Ter aanvulling op zijn nieuwe servers en opslagvoorzieningen lanceerde Dell eerder al de 5500- en 7000- reeks van PowerConnect-switches. Deze switches hebben een energiezuinige Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az)-ontwerp en Power-over-Ethernet-functionaliteit.I.s.m. Computable