Dell Storage SC9000, een storage array controller biedt met 65 dollarcent per gigabyte volgens het bedrijf de laagste kost per gigabyte voor SSD-opslag.

Ook kondigt het bedrijf de beschikbaarheid aan van de in augustus aangekondigde servers onder de merknaam Dell Datacenter Scalable Solutions (DSS) aan. Deze high end servers moeten, zoals de naam aangeeft, vooral schaalbare datacenteroplossingen bieden.

Met de Dell Data Protection | Rapid Recovery software belooft het bedrijf snapshots van voleldige applicaties en hun huidige staat. Dat maakt het mogelijk om een toepassing volledig te recupereren wanneer nodig.

Rond software defined storage kondigt het bedrijf een nieuwe XC series van webscale converged appliances aan.

De Dell Edge Gateway 5000 series moet dan weer de markt voor Internet of Things bedienen. Deze gateway, bedoelt voor de automatisering van fabrieken en gebouwen, ontvangt, aggregeert en analyseert data van sensoren en andere bronnen. Volgens het bedrijf met een minimum aan bandbreedte. Zo wordt enkel de relevante data naar de cloud gestuurd. Interessant om te weten is dat het toestel klein genoeg is om op een muur te monteren, maar tegelijk wel extreme temperaturen aan kan.

Big Data

Voor bedrijven die aan de slag wilen met big data is er versie 13 van het analytics platform Statistica. Tegelijk breidt het bedrijf zijn aanbod voor Analytics as a Service uit met sectorspecifieke diensten zoals het voorspellen van resultaten, het detecteren van fraude, identiteitsdiefstal of foute aanrekeningen.

Dell Storage SC9000, een storage array controller biedt met 65 dollarcent per gigabyte volgens het bedrijf de laagste kost per gigabyte voor SSD-opslag.Ook kondigt het bedrijf de beschikbaarheid aan van de in augustus aangekondigde servers onder de merknaam Dell Datacenter Scalable Solutions (DSS) aan. Deze high end servers moeten, zoals de naam aangeeft, vooral schaalbare datacenteroplossingen bieden. Met de Dell Data Protection | Rapid Recovery software belooft het bedrijf snapshots van voleldige applicaties en hun huidige staat. Dat maakt het mogelijk om een toepassing volledig te recupereren wanneer nodig. Rond software defined storage kondigt het bedrijf een nieuwe XC series van webscale converged appliances aan. De Dell Edge Gateway 5000 series moet dan weer de markt voor Internet of Things bedienen. Deze gateway, bedoelt voor de automatisering van fabrieken en gebouwen, ontvangt, aggregeert en analyseert data van sensoren en andere bronnen. Volgens het bedrijf met een minimum aan bandbreedte. Zo wordt enkel de relevante data naar de cloud gestuurd. Interessant om te weten is dat het toestel klein genoeg is om op een muur te monteren, maar tegelijk wel extreme temperaturen aan kan. Big DataVoor bedrijven die aan de slag wilen met big data is er versie 13 van het analytics platform Statistica. Tegelijk breidt het bedrijf zijn aanbod voor Analytics as a Service uit met sectorspecifieke diensten zoals het voorspellen van resultaten, het detecteren van fraude, identiteitsdiefstal of foute aanrekeningen.