Dell heeft de hand gelegd op het Britse consultancybureau The Networked Storage Compay. TNSC is zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in advies rond opslag, en meer precies in de verschillende implementatie- en migratietechnieken.

De overname lijkt de wil van Dell te bevestigen om zich meer te profileren als een 'partner' (advies en/of integratie) in de implementatie en het beheer van it-infrastructuren. Met de kennelijke ambitie om een iets betere plaats te veroveren binnen de (grote) informaticaparken en rekencentra.

De laatste weken heeft Dell op die manier al de controle genomen over Everdream (diensten rond desktopbeheer) en SilverBack Technologies (ondersteunende diensten voor infrastructuren). Wat de opslagkant van het verhaal betreft, heeft Dell eerder ook al de storagespecialist EqualLogic (iSCSI-oplossingen) overgenomen.

Dell heeft de hand gelegd op het Britse consultancybureau The Networked Storage Compay. TNSC is zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in advies rond opslag, en meer precies in de verschillende implementatie- en migratietechnieken. De overname lijkt de wil van Dell te bevestigen om zich meer te profileren als een 'partner' (advies en/of integratie) in de implementatie en het beheer van it-infrastructuren. Met de kennelijke ambitie om een iets betere plaats te veroveren binnen de (grote) informaticaparken en rekencentra. De laatste weken heeft Dell op die manier al de controle genomen over Everdream (diensten rond desktopbeheer) en SilverBack Technologies (ondersteunende diensten voor infrastructuren). Wat de opslagkant van het verhaal betreft, heeft Dell eerder ook al de storagespecialist EqualLogic (iSCSI-oplossingen) overgenomen.