Computerfabrikant Dell wil de technologie van Everdream en het eerder gekochte Silverback Technologies combineren. Dat om it-beheer van op afstand mogelijk te maken.

Everdream is een privaat bedrijfje dat gespecialiseerd is in software-as-a-service (SaaS) om werkposten van op afstand te beheren. Dat gaat van algemeen onderhoud over security tot document- en databeheer.

Wat Dell betaalt voor Everdream is niet bekend. Wel is zeker dat de computerreus de technologie van het bedrijf wil combineren met die van Silverback Technologies, een in juli overgenomen bedrijf. Zo wil Dell het volledige 'remote' beheer van de ict bij bedrijven mogelijk maken. Dat zal bij Dell een belangrijk deel uitmaken van het dienstenaanbod voor kmo's, Vostro.

Computerfabrikant Dell wil de technologie van Everdream en het eerder gekochte Silverback Technologies combineren. Dat om it-beheer van op afstand mogelijk te maken. Everdream is een privaat bedrijfje dat gespecialiseerd is in software-as-a-service (SaaS) om werkposten van op afstand te beheren. Dat gaat van algemeen onderhoud over security tot document- en databeheer. Wat Dell betaalt voor Everdream is niet bekend. Wel is zeker dat de computerreus de technologie van het bedrijf wil combineren met die van Silverback Technologies, een in juli overgenomen bedrijf. Zo wil Dell het volledige 'remote' beheer van de ict bij bedrijven mogelijk maken. Dat zal bij Dell een belangrijk deel uitmaken van het dienstenaanbod voor kmo's, Vostro.