In juni al verschenen er op internetfora misnoegde reacties van gebruikers over de Dell Latitude E6430u, die bij gebruik naar kattenpis zou ruiken.

Liepen er misschien katten rond in de fabrieken waar de laptops geproduceerd worden? Nee, zegt Dell. De producent geeft het probleem na uitvoerige tests wel toe, maar zweert tegenover tech-site Engadget dat er geen sprake is van een 'biologische besmetting'.

Wel deed er zich een fout voor tijdens het productieproces. Deze fout is inmiddels rechtgezet; de nieuwe laptops kampen niet meer met dit probleem.

Dell komt de gedupeerde laptopbezitters ook tegemoet, en belooft het betreffende onderdeel van de toestellen (om welk onderdeel het gaat, wordt niet verduidelijkt) te vervangen.

In juni al verschenen er op internetfora misnoegde reacties van gebruikers over de Dell Latitude E6430u, die bij gebruik naar kattenpis zou ruiken. Liepen er misschien katten rond in de fabrieken waar de laptops geproduceerd worden? Nee, zegt Dell. De producent geeft het probleem na uitvoerige tests wel toe, maar zweert tegenover tech-site Engadget dat er geen sprake is van een 'biologische besmetting'. Wel deed er zich een fout voor tijdens het productieproces. Deze fout is inmiddels rechtgezet; de nieuwe laptops kampen niet meer met dit probleem. Dell komt de gedupeerde laptopbezitters ook tegemoet, en belooft het betreffende onderdeel van de toestellen (om welk onderdeel het gaat, wordt niet verduidelijkt) te vervangen.