Het Europees Octrooibureau (EOB) en Dell hebben een contract gesloten voor de levering van 9500 pc's. Het gaat om een contract voor zes jaar.

Het Europese Octrooibureau (EOB) heeft een contract met Dell gesloten voor 9500 desktopcomputers, laptops en printers. Het gaat om een managed desktop services-overeenkomst voor zes jaar en 7400 werknemers in de vestigingen in Rijswijk en München. Het is niet bekend wat de instelling voor het contract betaalt. De pc-leverancier bericht over "miljoenen euro's".

Dell levert meer dan 7000 dektopcomputers met Windows XP aan het bureau. Tegen het einde van het jaar worden nog eens 1000 laptops geleverd. Het gaat op een flexibel, beheerd klant-per-stoel-model waardoor EOB alleen betaalt voor de diensten die de organisatie maandelijks afneemt.

Voor het octrooibureau was de flexibiliteit van Dell een belangrijke reden om voor de hardwareleverancier te kiezen. Daarnaast stelde de organisatie eisen op het gebied van geluidsniveaus en energieverbruik. Daarom zijn de pc's uitgerust met Energy Smart-configuraties.

Het is voor Dell een van de belangrijkste publieke sector contracten binnen de regio Europa, Midden-Oosten en Azië.

In samenwerking met Computable

Het Europees Octrooibureau (EOB) en Dell hebben een contract gesloten voor de levering van 9500 pc's. Het gaat om een contract voor zes jaar. Het Europese Octrooibureau (EOB) heeft een contract met Dell gesloten voor 9500 desktopcomputers, laptops en printers. Het gaat om een managed desktop services-overeenkomst voor zes jaar en 7400 werknemers in de vestigingen in Rijswijk en München. Het is niet bekend wat de instelling voor het contract betaalt. De pc-leverancier bericht over "miljoenen euro's". Dell levert meer dan 7000 dektopcomputers met Windows XP aan het bureau. Tegen het einde van het jaar worden nog eens 1000 laptops geleverd. Het gaat op een flexibel, beheerd klant-per-stoel-model waardoor EOB alleen betaalt voor de diensten die de organisatie maandelijks afneemt. Voor het octrooibureau was de flexibiliteit van Dell een belangrijke reden om voor de hardwareleverancier te kiezen. Daarnaast stelde de organisatie eisen op het gebied van geluidsniveaus en energieverbruik. Daarom zijn de pc's uitgerust met Energy Smart-configuraties. Het is voor Dell een van de belangrijkste publieke sector contracten binnen de regio Europa, Midden-Oosten en Azië. In samenwerking met Computable