Bij Dell werken wereldwijd zo'n 157.000 mensen. Van hen is ongeveer 30 procent vrouw. Dell is tevens met doelen gekomen voor het percentage vrouwelijke managers en het aandeel Afrikaans-Amerikanen en Hispanics onder de werknemers.

Het concern kreeg eerder nog beschuldigingen aan zijn broek over de man-vrouwverhoudingen. Volgens Amerikaanse autoriteiten zou Dell vrouwen en etnische minderheden minder betalen dan andere medewerkers met dezelfde functie. De onderneming schikte de kwestie in september voor 7 miljoen dollar.

Bij Dell werken wereldwijd zo'n 157.000 mensen. Van hen is ongeveer 30 procent vrouw. Dell is tevens met doelen gekomen voor het percentage vrouwelijke managers en het aandeel Afrikaans-Amerikanen en Hispanics onder de werknemers. Het concern kreeg eerder nog beschuldigingen aan zijn broek over de man-vrouwverhoudingen. Volgens Amerikaanse autoriteiten zou Dell vrouwen en etnische minderheden minder betalen dan andere medewerkers met dezelfde functie. De onderneming schikte de kwestie in september voor 7 miljoen dollar.