Het was de tweede keer dat Deloitte een Belgische editie van zijn Technology Fast 50 organiseerde. X-Ris wint omdat het de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 701 procent realiseerde. Het bedrijf is actief in de luchtvaart, ruimtevaart en scheepvaart met röngenfotografie voor niet-destructief onderzoek en beveiliging.

De Rising Star 2015, voor de beste starter, gaat naar Domobios dat onder meer een product ontwikkelt om huisstofmijt te vermijden. Zij volgen zo Smappee op dat vorig jaar won. GeoSea wint de award voor Most Sustainable Growth.

De top drie van snelst groeiende bedrijven wordt aangevuld met iText Group, dat vorig jaar de prijs won, en beeldsensorengroep Cmosis. Zij groeien elk 653 procent en 615 procent.

Destiny beste telecombedrijf

Binnen de technologie-index werden er nog vier awards per sector uitgereikt. X-Ris won hier in de categorie IT & Digital Solutions. Basalte wint in de categorie Clean Tech & Energy. KItoZyme haalt de award binnen voor BioTech, Nanotech en Medtech en Destiny wint in de sector Internet, Media & Telecom.

Joachim Lauwers van Destiny, dat een groei van 288 procent neerzette, gaf op het event te kennen dat het bedrijf nog groeimarge in België ziet. Maar intussen ook naar het buitenland kijkt voor groei. Daarbij overweegt het ook overnames binnen of buiten België.

Het was de tweede keer dat Deloitte een Belgische editie van zijn Technology Fast 50 organiseerde. X-Ris wint omdat het de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 701 procent realiseerde. Het bedrijf is actief in de luchtvaart, ruimtevaart en scheepvaart met röngenfotografie voor niet-destructief onderzoek en beveiliging.De Rising Star 2015, voor de beste starter, gaat naar Domobios dat onder meer een product ontwikkelt om huisstofmijt te vermijden. Zij volgen zo Smappee op dat vorig jaar won. GeoSea wint de award voor Most Sustainable Growth.De top drie van snelst groeiende bedrijven wordt aangevuld met iText Group, dat vorig jaar de prijs won, en beeldsensorengroep Cmosis. Zij groeien elk 653 procent en 615 procent.Destiny beste telecombedrijfBinnen de technologie-index werden er nog vier awards per sector uitgereikt. X-Ris won hier in de categorie IT & Digital Solutions. Basalte wint in de categorie Clean Tech & Energy. KItoZyme haalt de award binnen voor BioTech, Nanotech en Medtech en Destiny wint in de sector Internet, Media & Telecom.Joachim Lauwers van Destiny, dat een groei van 288 procent neerzette, gaf op het event te kennen dat het bedrijf nog groeimarge in België ziet. Maar intussen ook naar het buitenland kijkt voor groei. Daarbij overweegt het ook overnames binnen of buiten België.