"We willen een stem geven aan diegenen die het belangrijkste zijn: onze fans die dagelijks producten van OnePlus gebruiken. Zie het als een vuurdoop - de ultieme test voor de OnePlus 3", zo schreef het bedrijf bij de aankondiging.

Geïnteresseerde mensen uit heel de wereld hebben nog ruim vijf dagen de tijd zich aan te melden. Zij moeten op deze website in het kort beschrijven waarom zij geschikt zijn. De gelukkige dertig zullen na 'intensief beraad' worden geselecteerd. De fans worden gevraagd hun mening over de telefoon te geven, maar zij mogen deze niet houden.

De OnePlus3 heeft volgens de geruchten onder meer een scherm van 5,5 inch, een geheugen van 64GB en Android als besturingssysteem. (ANP/PVL)

"We willen een stem geven aan diegenen die het belangrijkste zijn: onze fans die dagelijks producten van OnePlus gebruiken. Zie het als een vuurdoop - de ultieme test voor de OnePlus 3", zo schreef het bedrijf bij de aankondiging.Geïnteresseerde mensen uit heel de wereld hebben nog ruim vijf dagen de tijd zich aan te melden. Zij moeten op deze website in het kort beschrijven waarom zij geschikt zijn. De gelukkige dertig zullen na 'intensief beraad' worden geselecteerd. De fans worden gevraagd hun mening over de telefoon te geven, maar zij mogen deze niet houden.De OnePlus3 heeft volgens de geruchten onder meer een scherm van 5,5 inch, een geheugen van 64GB en Android als besturingssysteem. (ANP/PVL)