Saga heeft zijn erp-portfolio verkocht aan Porthus-dochter Desk Solutions.

Desk Solutions, met vestigingen in Harelbeke en Lier, zegt met de overname van de erp-activiteiten van Saga meer slagkracht te krijgen op de kmo-markt. Zowel Saga als Desk Solutions zijn SAP Gold Partners. Door de overname wordt Desk Solutions naar eigen zeggen de SAP-partner met het grootste marktaandeel voor SAP Business One. Bij Desk Solutions zullen voortaan 40 mensen werken.

Saga Consulting wil zich in de toekomst "concentreren op zijn groeiactiviteiten", in casu professionele services, 'fixed price'-projecten, co-sourcing en application management. Saga Systems, dat vorig jaar verzelfstandigde van Saga Consulting, is dan weer gespecialiseerd in workforce management oplossingen voor de gezondheidszorg, de overheid en de industrie. En sinds vorig jaar behoort ook software bedrijf anaXis tot Saga Consulting. Het biedt zijn klanten e-business- en e-governementoplossingen.

Saga heeft zijn erp-portfolio verkocht aan Porthus-dochter Desk Solutions. Desk Solutions, met vestigingen in Harelbeke en Lier, zegt met de overname van de erp-activiteiten van Saga meer slagkracht te krijgen op de kmo-markt. Zowel Saga als Desk Solutions zijn SAP Gold Partners. Door de overname wordt Desk Solutions naar eigen zeggen de SAP-partner met het grootste marktaandeel voor SAP Business One. Bij Desk Solutions zullen voortaan 40 mensen werken. Saga Consulting wil zich in de toekomst "concentreren op zijn groeiactiviteiten", in casu professionele services, 'fixed price'-projecten, co-sourcing en application management. Saga Systems, dat vorig jaar verzelfstandigde van Saga Consulting, is dan weer gespecialiseerd in workforce management oplossingen voor de gezondheidszorg, de overheid en de industrie. En sinds vorig jaar behoort ook software bedrijf anaXis tot Saga Consulting. Het biedt zijn klanten e-business- en e-governementoplossingen.