De Belgische telecomspeler Destiny lanceert Destiny Cloud Connect, een veilige en hoogwaardige netwerkverbinding naar publieke cloudomgevingen. Destiny Cloud Connect maakt géén gebruik van het openbare internet. Daardoor biedt het klanten een hogere betrouwbaarheid en snelheid, lagere latency en een betere beveiliging dan de typische internetverbindingen.

De nieuwe dienst speelt in op het groeiend gebruik van en de grotere vraag naar publieke cloud services bij Belgische bedrijven. "Wij stellen Belgische bedrijven hierdoor in staat om op een veilige en betrouwbare manier de stap te zetten naar die publieke cloud", zegt Daan De Wever, managing director en mede-oprichter van Destiny. Destiny Cloud Connect werkt met Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google en IBM SoftLayer.

Destiny is een onafhankelijke cloud telecomoperator die opgericht werd in 2008. Met 56 medewerkers en een jaaromzet in 2015 van 13 miljoen euro positioneert het bedrijf zich als een 'challenger' op de Belgische bedrijvenmarkt. Op het eigen Destiny-netwerk zijn ondertussen meer dan 1500 professionele klanten aangesloten, waaronder Katoennatie, Cevora, McDonalds, Standaard Boekhandel, Fujitsu, Ecover en Port of Antwerp.

De Belgische telecomspeler Destiny lanceert Destiny Cloud Connect, een veilige en hoogwaardige netwerkverbinding naar publieke cloudomgevingen. Destiny Cloud Connect maakt géén gebruik van het openbare internet. Daardoor biedt het klanten een hogere betrouwbaarheid en snelheid, lagere latency en een betere beveiliging dan de typische internetverbindingen.De nieuwe dienst speelt in op het groeiend gebruik van en de grotere vraag naar publieke cloud services bij Belgische bedrijven. "Wij stellen Belgische bedrijven hierdoor in staat om op een veilige en betrouwbare manier de stap te zetten naar die publieke cloud", zegt Daan De Wever, managing director en mede-oprichter van Destiny. Destiny Cloud Connect werkt met Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google en IBM SoftLayer.Destiny is een onafhankelijke cloud telecomoperator die opgericht werd in 2008. Met 56 medewerkers en een jaaromzet in 2015 van 13 miljoen euro positioneert het bedrijf zich als een 'challenger' op de Belgische bedrijvenmarkt. Op het eigen Destiny-netwerk zijn ondertussen meer dan 1500 professionele klanten aangesloten, waaronder Katoennatie, Cevora, McDonalds, Standaard Boekhandel, Fujitsu, Ecover en Port of Antwerp.