Het gaat om een op MPLS gebaseerd datanetwerk, wifi, internettoegang, unified communications en een integratie met het betalingsnetwerk van Atos Worldline.

Destiny kreeg de opdracht amper twee maanden voor de deadline. "Door de bekabeling van het netwerk geheel voor hun rekening te nemen en de draadloze netwerktoegang als een managed service aan te bieden, kon het project binnen de afgesproken deadline gerealiseerd worden," zegt Erik Vanderdeelen, IT Director van Standaard Boekhandel.

Met het nieuwe netwerk kunnen de winkelbedienden onder meer met handscanners info over boeken opvragen. Ook voor de demonstratie van e-reader die de keten verkoopt wordt het netwerk meteen benut voor nieuwe toepassingen.

Het gaat om een op MPLS gebaseerd datanetwerk, wifi, internettoegang, unified communications en een integratie met het betalingsnetwerk van Atos Worldline.Destiny kreeg de opdracht amper twee maanden voor de deadline. "Door de bekabeling van het netwerk geheel voor hun rekening te nemen en de draadloze netwerktoegang als een managed service aan te bieden, kon het project binnen de afgesproken deadline gerealiseerd worden," zegt Erik Vanderdeelen, IT Director van Standaard Boekhandel.Met het nieuwe netwerk kunnen de winkelbedienden onder meer met handscanners info over boeken opvragen. Ook voor de demonstratie van e-reader die de keten verkoopt wordt het netwerk meteen benut voor nieuwe toepassingen.