Telecomgigant Deutsche Telekom wil weten of de Belgische staat haar belang verkoopt in Belgacom. Dat schrijft Le Soir. Toch kan het dossier niet volledig 'onderzocht' worden, omdat de regering in lopende zaken is.

Volgens de krant zou de Belgische politieke crisis alvast níet tot gevolg hebben dat geïnteresseerde kandidaten voorbijgaan aan Belgacom. Want Deutsche Telekom en een zakenbank zouden begin dit jaar het terrein al verkend hebben.

Het Duitse concern werd niet afgewezen, maar aangeraden om de vraag opnieuw te stellen als de politieke toestand in België opgeklaard is, en een volwaardige regering het dossier kan behandelen.

Telecomgigant Deutsche Telekom wil weten of de Belgische staat haar belang verkoopt in Belgacom. Dat schrijft Le Soir. Toch kan het dossier niet volledig 'onderzocht' worden, omdat de regering in lopende zaken is. Volgens de krant zou de Belgische politieke crisis alvast níet tot gevolg hebben dat geïnteresseerde kandidaten voorbijgaan aan Belgacom. Want Deutsche Telekom en een zakenbank zouden begin dit jaar het terrein al verkend hebben. Het Duitse concern werd niet afgewezen, maar aangeraden om de vraag opnieuw te stellen als de politieke toestand in België opgeklaard is, en een volwaardige regering het dossier kan behandelen.