Aan het hoofd van de nieuwe afdeling staat Olivier Naveau, de oprichter en CEO van Paradigmo. Ook de elf medewerkers van het bedrijf gaan naar die afdeling. Paradigmo is opgericht in 2004 en boekte vorig jaar een omzet van 2,2 miljoen euro. Tot de klanten behoren onder meer de Federale Overheidsdiensten Beleid en Ondersteuning, Financiën, Justitie en Mobiliteit en de Service Public de Wallonie (SPW). Maar naast overheidsorganisaties bedient de firma ook financiële instellingen (o.a. Belfius, Ethias, Euroclear, KBC en Generali), de gezondheidszorg en de autosector.

De Paradigmo-afdeling zal werken voor 17 landen waarin het Franse beursgenoteerde Devoteam actief is, benadrukt Geert Stragier, Regional Director Belgium & Luxembourg bij Devoteam. De overname past voor Devoteam in de groeistrategie rond cybersecurity met identiteits- en toegangsbeheer als een belangrijk ankerpunt. Paradigmo verkoopt software van Brainwave en ForgeRock, en ontwikkelde zelf RockKit.

Devoteam boekte in 2017 512,9 miljoen euro omzet met 5.600 werknemers en mikt dit jaar op 640 miljoen euro. De Belgische tak van het bedrijf telt 400 medewerkers.

Aan het hoofd van de nieuwe afdeling staat Olivier Naveau, de oprichter en CEO van Paradigmo. Ook de elf medewerkers van het bedrijf gaan naar die afdeling. Paradigmo is opgericht in 2004 en boekte vorig jaar een omzet van 2,2 miljoen euro. Tot de klanten behoren onder meer de Federale Overheidsdiensten Beleid en Ondersteuning, Financiën, Justitie en Mobiliteit en de Service Public de Wallonie (SPW). Maar naast overheidsorganisaties bedient de firma ook financiële instellingen (o.a. Belfius, Ethias, Euroclear, KBC en Generali), de gezondheidszorg en de autosector.De Paradigmo-afdeling zal werken voor 17 landen waarin het Franse beursgenoteerde Devoteam actief is, benadrukt Geert Stragier, Regional Director Belgium & Luxembourg bij Devoteam. De overname past voor Devoteam in de groeistrategie rond cybersecurity met identiteits- en toegangsbeheer als een belangrijk ankerpunt. Paradigmo verkoopt software van Brainwave en ForgeRock, en ontwikkelde zelf RockKit.Devoteam boekte in 2017 512,9 miljoen euro omzet met 5.600 werknemers en mikt dit jaar op 640 miljoen euro. De Belgische tak van het bedrijf telt 400 medewerkers.