Vorige week zetten wij nog een aantal tips op een rij waarmee u uw smartphone zou kunnen redden als hij in het water gevallen is. Die zijn allemaal overbodig met de 'eerste super smartphone die blijft drijven' van COMET.

De specificaties van het toestel zijn bovendien prima. Hij heeft een 4,7 inch scherm, de processor is een Snapdragon 810 octa-core en hij heeft een werkgeheugen van 4GB. Beide camera's op het toestel zijn voorzien van 16 megapixels en kunnen gelijktijdig een foto maken en het toestel draait op Android Lollipop.

Maar naast het drijfvermogen is er een ander groot voordeel aan de telefoon: de prijs. De 32GB versie is via IndieGoGo te koop voor 249 dollar.

In onderstaande video ziet u alvast dat het prototype prima tegen water kan. (WK)

Vorige week zetten wij nog een aantal tips op een rij waarmee u uw smartphone zou kunnen redden als hij in het water gevallen is. Die zijn allemaal overbodig met de 'eerste super smartphone die blijft drijven' van COMET. De specificaties van het toestel zijn bovendien prima. Hij heeft een 4,7 inch scherm, de processor is een Snapdragon 810 octa-core en hij heeft een werkgeheugen van 4GB. Beide camera's op het toestel zijn voorzien van 16 megapixels en kunnen gelijktijdig een foto maken en het toestel draait op Android Lollipop.Maar naast het drijfvermogen is er een ander groot voordeel aan de telefoon: de prijs. De 32GB versie is via IndieGoGo te koop voor 249 dollar.In onderstaande video ziet u alvast dat het prototype prima tegen water kan. (WK)