Netwerkintegrator Dimension Data levert nieuwe back-up-, opslag- en archiveringinfrastructuur van EMC aan de FOD Buitenlandse Zaken.

Het gaat om een opdracht voor de levering van back-up-, opslag- en archiveringinfrastructuur, goed voor 1,287 miljoen euro over 5 jaar (3 jaar + 2 mogelijke verlengingen van een jaar).

"De infrastructuur is bestemd voor 2 datacenters van Buitenlandse Zaken in Brussel en een disaster-recoverycentrum bij Smals in Anderlecht", zo zegt de pas heraangestelde ict-directeur van Buitenlandse Zaken Jorg Leenaards. De technologie van NetApp wordt er buiten gekegeld ten voordele van die van EMC. Als back-up- en archiveringsoplossing wordt Symantec NetBackup gebruikt.

Netwerkintegrator Dimension Data levert nieuwe back-up-, opslag- en archiveringinfrastructuur van EMC aan de FOD Buitenlandse Zaken. Het gaat om een opdracht voor de levering van back-up-, opslag- en archiveringinfrastructuur, goed voor 1,287 miljoen euro over 5 jaar (3 jaar + 2 mogelijke verlengingen van een jaar). "De infrastructuur is bestemd voor 2 datacenters van Buitenlandse Zaken in Brussel en een disaster-recoverycentrum bij Smals in Anderlecht", zo zegt de pas heraangestelde ict-directeur van Buitenlandse Zaken Jorg Leenaards. De technologie van NetApp wordt er buiten gekegeld ten voordele van die van EMC. Als back-up- en archiveringsoplossing wordt Symantec NetBackup gebruikt.