Gasdistributeur Fluxys heeft Dimension Data en Simac aangesteld voor het onderhoud van zijn ict-netwerk. Het gaat om een vijfjarig raamcontract van bijna 1,3 miljoen euro, waarbij Simac het grootste lot binnenhaalt. Beide partijen staan samen in voor de ondersteuning voor de bestaande netwerkplossingen bij Fluxys van hoofdzakelijk Cisco, Checkpoint, PaloAlto, Juniper en RSA.

Simac zorgt voor de directe ondersteuning, terwijl Dimension Data de 'third party support' voor zijn rekening neemt. DiData was al netwerkintegrator bij Fluxys.

Gasdistributeur Fluxys heeft Dimension Data en Simac aangesteld voor het onderhoud van zijn ict-netwerk. Het gaat om een vijfjarig raamcontract van bijna 1,3 miljoen euro, waarbij Simac het grootste lot binnenhaalt. Beide partijen staan samen in voor de ondersteuning voor de bestaande netwerkplossingen bij Fluxys van hoofdzakelijk Cisco, Checkpoint, PaloAlto, Juniper en RSA. Simac zorgt voor de directe ondersteuning, terwijl Dimension Data de 'third party support' voor zijn rekening neemt. DiData was al netwerkintegrator bij Fluxys.