Didier Bellens heeft alle Belgacom-medewerkers een e-mail gestuurd. Het nieuws omtrent die e-mail deed de ronde op de sociale media, en werd wat later bevestigd door een woordvoerder van het telecombedrijf.

Modernisatie

Bellens drukte ook zijn dankbaarheid uit aan de ploegen, "die erin geslaagd zijn het bedrijf te moderniseren", en aan de "vakbondsorganisaties, de raad van bestuur en de meerderheidsaandeelhouder".

Verlof

"Wat de omstandigheden die ik tegenkwam ook waren, het belang van de onderneming is altijd mijn voornaamste bekommernis geweest", aldus Bellens. "Externe gebeurtenissen, die geen enkel verband hebben met de kwaliteit en de resultaten van het geleverde werk, dwingen me vandaag verlof van jullie te nemen". (Belga/MI)

Didier Bellens heeft alle Belgacom-medewerkers een e-mail gestuurd. Het nieuws omtrent die e-mail deed de ronde op de sociale media, en werd wat later bevestigd door een woordvoerder van het telecombedrijf. ModernisatieBellens drukte ook zijn dankbaarheid uit aan de ploegen, "die erin geslaagd zijn het bedrijf te moderniseren", en aan de "vakbondsorganisaties, de raad van bestuur en de meerderheidsaandeelhouder". Verlof"Wat de omstandigheden die ik tegenkwam ook waren, het belang van de onderneming is altijd mijn voornaamste bekommernis geweest", aldus Bellens. "Externe gebeurtenissen, die geen enkel verband hebben met de kwaliteit en de resultaten van het geleverde werk, dwingen me vandaag verlof van jullie te nemen". (Belga/MI)