Belgacom-ceo Didier Bellens is zijn nieuwe rechterhand al kwijt.

Monia Ben Saoud heeft Belgacom moeten verlaten, terwijl ze pas sinds 15 juli de nieuwe adviseur van Didier Bellens was geworden. Dat schrijft De Tijd. De krant citeert Belgacom dat stelt dat Ben Saoud "een heel mooi cv heeft, maar dat niet overeenkomt met de heel specifieke job."

De 38-jarige Ben Saoud was afkomstig van het kabinet van minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere (CD&V). Ze volgde er economische thema's. Voordien werkte ze bij premier Yves Leterme. Bij Belgacom was ze verantwoordelijk voor het personeel dat ceo Didier Bellens ondersteunt. Ze moest hem adviseren over zijn ontmoetingen met de stakeholders en over de aanpak van diverse bedrijfsdossiers, en een link vormen met potentiële internationale partners.

Monia Ben Saoud verving voor die taken Concetta Fagard, al jaren de dichtste medewerkster van Bellens, die verantwoordelijk bleef voor pr, sponsoring en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Belgacom-ceo Didier Bellens is zijn nieuwe rechterhand al kwijt.Monia Ben Saoud heeft Belgacom moeten verlaten, terwijl ze pas sinds 15 juli de nieuwe adviseur van Didier Bellens was geworden. Dat schrijft De Tijd. De krant citeert Belgacom dat stelt dat Ben Saoud "een heel mooi cv heeft, maar dat niet overeenkomt met de heel specifieke job." De 38-jarige Ben Saoud was afkomstig van het kabinet van minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere (CD&V). Ze volgde er economische thema's. Voordien werkte ze bij premier Yves Leterme. Bij Belgacom was ze verantwoordelijk voor het personeel dat ceo Didier Bellens ondersteunt. Ze moest hem adviseren over zijn ontmoetingen met de stakeholders en over de aanpak van diverse bedrijfsdossiers, en een link vormen met potentiële internationale partners. Monia Ben Saoud verving voor die taken Concetta Fagard, al jaren de dichtste medewerkster van Bellens, die verantwoordelijk bleef voor pr, sponsoring en maatschappelijk verantwoord ondernemen.