De advocaten van Didier Bellens hebben bij de arbeidsrechtbank een zaak aangespannen tegen Belgacom na zijn ontslag in november. Dat meldt de krant L'Echo op zijn website. De advocaten van de voormalige CEO konden niet bereikt worden om het bericht te bevestigen.

Volgens de krant zou Bellens ongeveer 5 miljoen euro aan schadevergoedingen eisen voor zijn ontslag. Zijn contract liep nog tot maart 2015. De advocaten van Bellens spreken van "grove fouten" bij het ontslag van Bellens.

De woordvoerder van Belgacom zei niet op de hoogte te zijn van een dagvaarding. (Belga)

De advocaten van Didier Bellens hebben bij de arbeidsrechtbank een zaak aangespannen tegen Belgacom na zijn ontslag in november. Dat meldt de krant L'Echo op zijn website. De advocaten van de voormalige CEO konden niet bereikt worden om het bericht te bevestigen. Volgens de krant zou Bellens ongeveer 5 miljoen euro aan schadevergoedingen eisen voor zijn ontslag. Zijn contract liep nog tot maart 2015. De advocaten van Bellens spreken van "grove fouten" bij het ontslag van Bellens. De woordvoerder van Belgacom zei niet op de hoogte te zijn van een dagvaarding. (Belga)