Het zal je maar overkomen. Een laptop stelen en vervolgens tegen de lamp lopen als je hem via internet aan de rechtmatige eigenaar probeert te verkopen. Een 31-jarige Amsterdammer kan er over meepraten, zo maakte de politie woensdag bekend.

De man stal de computer onlangs van een vrouw. Die ging zelf op onderzoek uit en zag de laptop te koop staan op een website voor tweedehands goederen. Ze maakte de dief wijs dat ze het gestolen voorwerp wilde kopen, en sprak maandagavond met hem af in de Wibautstraat in Amsterdam.

In plaats van de vrouw wachtten agenten in burger de crimineel op. Toen hij de computer liet zien, sloegen ze hem in de boeien. In de woning van de dief bleek nog een hoeveelheid sieraden te liggen, die de politie ook in beslag nam.

Het zal je maar overkomen. Een laptop stelen en vervolgens tegen de lamp lopen als je hem via internet aan de rechtmatige eigenaar probeert te verkopen. Een 31-jarige Amsterdammer kan er over meepraten, zo maakte de politie woensdag bekend. De man stal de computer onlangs van een vrouw. Die ging zelf op onderzoek uit en zag de laptop te koop staan op een website voor tweedehands goederen. Ze maakte de dief wijs dat ze het gestolen voorwerp wilde kopen, en sprak maandagavond met hem af in de Wibautstraat in Amsterdam. In plaats van de vrouw wachtten agenten in burger de crimineel op. Toen hij de computer liet zien, sloegen ze hem in de boeien. In de woning van de dief bleek nog een hoeveelheid sieraden te liggen, die de politie ook in beslag nam.