Integrator Dimension Data mag het lokale netwerk van het Erasmus-ziekenhuis van de Université Libre de Bruxelles (ULB) vernieuwen.

Het gaat om een contract van meer dan 2 miljoen euro. Dimension Data zal het oude netwerk - een mix van Nortel- en Avaya-apparatuur die door SecureLink geïnstalleerd werd - vervangen door Cisco-materiaal (access, core en datacenter switches).

In het netwerk worden ook drie Cisco 500 wifi-controllers en bijbehorende wifi access points geplaatst. De Cisco Prime en ISE-tools moeten voor het management, en het beheer van het netwerk zorgen. DiData staat in voor de installatie en configuratie en levert vier jaar onderhoud.

De integrator doet overigens al andere opdrachten voor het Erasmus-ziekenhuis waaronder EMC-storage en firewall-infrastructuur.

Integrator Dimension Data mag het lokale netwerk van het Erasmus-ziekenhuis van de Université Libre de Bruxelles (ULB) vernieuwen. Het gaat om een contract van meer dan 2 miljoen euro. Dimension Data zal het oude netwerk - een mix van Nortel- en Avaya-apparatuur die door SecureLink geïnstalleerd werd - vervangen door Cisco-materiaal (access, core en datacenter switches). In het netwerk worden ook drie Cisco 500 wifi-controllers en bijbehorende wifi access points geplaatst. De Cisco Prime en ISE-tools moeten voor het management, en het beheer van het netwerk zorgen. DiData staat in voor de installatie en configuratie en levert vier jaar onderhoud. De integrator doet overigens al andere opdrachten voor het Erasmus-ziekenhuis waaronder EMC-storage en firewall-infrastructuur.