Met de overname van Teliris neemt Dimension Data een specialist voor cloud video managed services in huis.

Hoeveel Didata betaalt voor de overname is niet bekend. Teliris bestaat sinds 2001 en moet het aanbod rond Managed Services for Visual Communications van het bedrijf uitbreiden. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in New York.

"De cloudmogelijkheden vervolledigen Dimension Data's bestaand portfolio van CLouddiensten en managed servcies," zegt Steve Nola, Group Executive van de afdeling ITaaS. "Dit gegeven, samen met de uitvoerige ervaring en talenten van het Amerikaanse en Britse Teliris-personeel, stelt Dimension Data in staat om de ontwikkeling van een volwaardige Video Conferencing-as-a-Service-pakket (VCaaS) te versnellen."

De merknaam Teliris blijft voorlopig bestaan. Ook de diensten van het overgenomen bedrijf blijven in het aanbod net zoals de ondersteuning voor huidige managed services-klanten.

Met de overname van Teliris neemt Dimension Data een specialist voor cloud video managed services in huis. Hoeveel Didata betaalt voor de overname is niet bekend. Teliris bestaat sinds 2001 en moet het aanbod rond Managed Services for Visual Communications van het bedrijf uitbreiden. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in New York. "De cloudmogelijkheden vervolledigen Dimension Data's bestaand portfolio van CLouddiensten en managed servcies," zegt Steve Nola, Group Executive van de afdeling ITaaS. "Dit gegeven, samen met de uitvoerige ervaring en talenten van het Amerikaanse en Britse Teliris-personeel, stelt Dimension Data in staat om de ontwikkeling van een volwaardige Video Conferencing-as-a-Service-pakket (VCaaS) te versnellen." De merknaam Teliris blijft voorlopig bestaan. Ook de diensten van het overgenomen bedrijf blijven in het aanbod net zoals de ondersteuning voor huidige managed services-klanten.