Van Wijk gaat aan de slag bij JMango360, een bedrijf dat het voor kmo's mogelijk maakt om fgoedkoop navive apps te ontwikkelen. Van Wijk gaat er instaan voor de nationale en internationale vermarkting van het bedrijf.

"Van Wijk heeft in Nederland een team gebouwd waarmee PayPal in de Benelux de afgelopen 7 jaar bijna is vertienvoudigd", aldus Berry de Kort, directeur van JMango360, "bij JMango360 hebben we een zelfde groei ambitie en met het aantrekken van Van Wijk gaan we onze potentie vercommercialiseren".

De voormalige topman van PayPal werkte zo'n zeven jaar voor het bedrijf waarvan de laatste jaren als managing director. Daarvoor werkte hij onder meer bij TNT Post.

Van Wijk gaat aan de slag bij JMango360, een bedrijf dat het voor kmo's mogelijk maakt om fgoedkoop navive apps te ontwikkelen. Van Wijk gaat er instaan voor de nationale en internationale vermarkting van het bedrijf."Van Wijk heeft in Nederland een team gebouwd waarmee PayPal in de Benelux de afgelopen 7 jaar bijna is vertienvoudigd", aldus Berry de Kort, directeur van JMango360, "bij JMango360 hebben we een zelfde groei ambitie en met het aantrekken van Van Wijk gaan we onze potentie vercommercialiseren".De voormalige topman van PayPal werkte zo'n zeven jaar voor het bedrijf waarvan de laatste jaren als managing director. Daarvoor werkte hij onder meer bij TNT Post.