De Bosscher moet werk maken van de moeilijke integratieoefening bij Devoteam België.

"Maak in België van 4 eenheden één bedrijf. Bouw op basis van de aanwezige competenties een krachtige, geïntegreerde marktpropositie en bouw de organisatie uit om dit waar te maken", zo luidt De Bosschers opdracht. Het Belgische filiaal van de Franse ict-dienstengroep Devoteam werd immers de voorbije jaren uitgebouwd met drie overnames: de Leuvense webapplicatiespecialist eXpanded Media, de Brusselse ict-opleider Guidance en de voormalige r&d van Nokia Siemens Networks (NSN) uit Herentals.

De Bosschers aanstelling gebeurde in september, pal in de periode dat de [wrevel bij het Devoteam-personeel over de moeilijke integratie bekend raakte]. "Zoiets verloopt nooit vlekkeloos en elke integratie is ook weer anders", zegt De Bosscher daarover. "Dat leidt meestal tot onzekerheid en nervositeit bij de medewerkers. Voor Devoteam heeft het jammer genoeg ook de poort open gezet voor concurrenten die de jacht ingezet hebben op Devoteam-profielen."

Het bedrijf denkt dat met de aanstelling van De Bosscher een duidelijk signaal gegeven is. "De dingen beginnen zich uit te klaren", klinkt het nu. "De bedoeling is om de nieuwe strategie en organisatie voor België voor te stellen op de internationale Devoteam-managementmeeting van 14 november in Parijs. Nadien doen we ze uit de doeken binnen de firma."

De Bosscher, burgerlijk ingenieur van opleiding, is afkomstig van het overgenomen deel van NSN, waar hij coo was. Voordien werkte hij in tal van managementposities binnen Siemens en Alcatel.

Van De Bosschers voorgangers bij Devoteam België - het duo Filippo Sanna/Emmanuel Jaunart - heeft eerstgenoemde het bedrijf verlaten. Jaunart gaat binnen het 'nieuwe' Devoteam de consultingbusiness uitbouwen.

De Bosscher moet werk maken van de moeilijke integratieoefening bij Devoteam België. "Maak in België van 4 eenheden één bedrijf. Bouw op basis van de aanwezige competenties een krachtige, geïntegreerde marktpropositie en bouw de organisatie uit om dit waar te maken", zo luidt De Bosschers opdracht. Het Belgische filiaal van de Franse ict-dienstengroep Devoteam werd immers de voorbije jaren uitgebouwd met drie overnames: de Leuvense webapplicatiespecialist eXpanded Media, de Brusselse ict-opleider Guidance en de voormalige r&d van Nokia Siemens Networks (NSN) uit Herentals. De Bosschers aanstelling gebeurde in september, pal in de periode dat de [wrevel bij het Devoteam-personeel over de moeilijke integratie bekend raakte]. "Zoiets verloopt nooit vlekkeloos en elke integratie is ook weer anders", zegt De Bosscher daarover. "Dat leidt meestal tot onzekerheid en nervositeit bij de medewerkers. Voor Devoteam heeft het jammer genoeg ook de poort open gezet voor concurrenten die de jacht ingezet hebben op Devoteam-profielen." Het bedrijf denkt dat met de aanstelling van De Bosscher een duidelijk signaal gegeven is. "De dingen beginnen zich uit te klaren", klinkt het nu. "De bedoeling is om de nieuwe strategie en organisatie voor België voor te stellen op de internationale Devoteam-managementmeeting van 14 november in Parijs. Nadien doen we ze uit de doeken binnen de firma." De Bosscher, burgerlijk ingenieur van opleiding, is afkomstig van het overgenomen deel van NSN, waar hij coo was. Voordien werkte hij in tal van managementposities binnen Siemens en Alcatel. Van De Bosschers voorgangers bij Devoteam België - het duo Filippo Sanna/Emmanuel Jaunart - heeft eerstgenoemde het bedrijf verlaten. Jaunart gaat binnen het 'nieuwe' Devoteam de consultingbusiness uitbouwen.