Dirk De Bosscher, die al sinds november 2008 aan het hoofd staat van het Belgische Devoteam filiaal, heeft op drie april het bedrijf verlaten. Zijn opvolger wordt in de komende weken bekend gemaakt. Toen hij aan het hoofd kwam te staan van Devoteam in 2008, had Dirk De Bosscher één grote missie, en dat was de 4 Belgische entiteiten omvormen tot een eengemaakte structuur. In de jaren voordien waren er immers drie bedrijven overgenomen, met name eXpanded Media, Guidance en het R&D departement van Nokia Siemens Networks, waar De Bosscher coo was.

Data News sprak in die periode trouwens over een 'moeilijke integratieoefening', zeker wat NSN betrof. Vorig jaar werden er trouwens nog 17 van de 155 werknemers op straat gezet bij die R&D divisie.

Toch zou Devoteam in België intussen een gezonde onderneming zijn, zo vertelt De Bosscher. De dienstenleverancier telt een 300-tal werknemers in de rangen, en zou 75 nieuwkomers verwelkomd hebben in 2011.

Eén en ander heeft echter niet verhinderd dat de topman intussen bedankt is voor bewezen diensten door groeps-ceo Stanislas De Bentzmann. Voorlopig wordt De Bosscher vervangen door Jean-Luc Lemire, de voormalige directeur generaal van Devoteam Frankrijk.

Dirk De Bosscher, die al sinds november 2008 aan het hoofd staat van het Belgische Devoteam filiaal, heeft op drie april het bedrijf verlaten. Zijn opvolger wordt in de komende weken bekend gemaakt. Toen hij aan het hoofd kwam te staan van Devoteam in 2008, had Dirk De Bosscher één grote missie, en dat was de 4 Belgische entiteiten omvormen tot een eengemaakte structuur. In de jaren voordien waren er immers drie bedrijven overgenomen, met name eXpanded Media, Guidance en het R&D departement van Nokia Siemens Networks, waar De Bosscher coo was. Data News sprak in die periode trouwens over een 'moeilijke integratieoefening', zeker wat NSN betrof. Vorig jaar werden er trouwens nog 17 van de 155 werknemers op straat gezet bij die R&D divisie. Toch zou Devoteam in België intussen een gezonde onderneming zijn, zo vertelt De Bosscher. De dienstenleverancier telt een 300-tal werknemers in de rangen, en zou 75 nieuwkomers verwelkomd hebben in 2011. Eén en ander heeft echter niet verhinderd dat de topman intussen bedankt is voor bewezen diensten door groeps-ceo Stanislas De Bentzmann. Voorlopig wordt De Bosscher vervangen door Jean-Luc Lemire, de voormalige directeur generaal van Devoteam Frankrijk.