Dirk De Cock, voormalig ceo van Bank Card Company (BCC), neemt het roer over van Vincent Roland.

De Cock was sinds de fusie van Banksys en BCC binnen Atos Worldline lid van het directiecomité van het bedrijf. Hij was ook verantwoordelijk voor de divisie sales & marketing.

Vincent Roland heeft het bedrijf vrij plots verlaten. Een duidelijke reden wordt vooralsnog niet gegeven. Het persbericht houdt het op een omfloerst: "Vincent Roland wenst nieuwe uitdagingen aan te gaan en zijn professionele parcours te verrijken door andere horizonten te verkennen." Insiders bevestigen dat "hij een aanbod kreeg dat hij niet kon weigeren".

Dirk De Cock, voormalig ceo van Bank Card Company (BCC), neemt het roer over van Vincent Roland. De Cock was sinds de fusie van Banksys en BCC binnen Atos Worldline lid van het directiecomité van het bedrijf. Hij was ook verantwoordelijk voor de divisie sales & marketing. Vincent Roland heeft het bedrijf vrij plots verlaten. Een duidelijke reden wordt vooralsnog niet gegeven. Het persbericht houdt het op een omfloerst: "Vincent Roland wenst nieuwe uitdagingen aan te gaan en zijn professionele parcours te verrijken door andere horizonten te verkennen." Insiders bevestigen dat "hij een aanbod kreeg dat hij niet kon weigeren".