Dirk Devogelaere wordt country manager bij Fujitsu voor de business unit Imaging Scanner Business in de Benelux en Frankrijk.

Devogelaere wordt bij Fujitsu Scanners verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de Benelux en Frankrijk. Hij moet afdeling er doen groeien door de sales-activiteiten uit te bouwen. Daarnaast zal hij zich richten op de verdere uitbouw van het partnerkanaal.

Dirk Devogelaere was al langer aan de slag bij Fujitsu. Zo richtte hij zich in 2004 als key accountmanager OEM sales op de verkoop van disk drives voor de industriële markt. Ook was hij als senior account manager sales verantwoordelijk voor de storage-producten van Fujitsu in de Benelux en Frankrijk.

Voor Devogelaere bij Fujitsu belandde was onder andere actief als director sales Europe voor Markement in Duitsland, als OEM sales EMEA voor het Amerikaans softwarebedrijf Roxio en als accountmanager voor de Intel-organisatie Xircom Germany. In 1994 richtte Devogelaere de Nederlandse vestiging van Actebis in Nieuwegein mee op.

Dirk Devogelaere wordt country manager bij Fujitsu voor de business unit Imaging Scanner Business in de Benelux en Frankrijk. Devogelaere wordt bij Fujitsu Scanners verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de Benelux en Frankrijk. Hij moet afdeling er doen groeien door de sales-activiteiten uit te bouwen. Daarnaast zal hij zich richten op de verdere uitbouw van het partnerkanaal. Dirk Devogelaere was al langer aan de slag bij Fujitsu. Zo richtte hij zich in 2004 als key accountmanager OEM sales op de verkoop van disk drives voor de industriële markt. Ook was hij als senior account manager sales verantwoordelijk voor de storage-producten van Fujitsu in de Benelux en Frankrijk. Voor Devogelaere bij Fujitsu belandde was onder andere actief als director sales Europe voor Markement in Duitsland, als OEM sales EMEA voor het Amerikaans softwarebedrijf Roxio en als accountmanager voor de Intel-organisatie Xircom Germany. In 1994 richtte Devogelaere de Nederlandse vestiging van Actebis in Nieuwegein mee op.