Dirk Momont, tot voor kort deputy general bij Telenet Solutions gaat vanaf 14 januari aan de slag bij LogicaCMG als managing director energy, utilities & telco. Hij zal er een team leiden van zo'n 100 medewerkers.

Dirk Momont was bij Belgacom verkoopsdirecteur voor de corporate markt van 2001 tot 2003. Daarna ging als één van de eerste werknemers aan de slag bij Telenet Solutions dat ontstond na de overname van Codenet zowat vier jaar geleden. Hij werd aangetrokken als vice president sales & marketing en groeide later door als deputy general manager. De economist van opleiding, begon zijn loopbaan bij HP waar hij net geen twaalf jaar aan de slag was, als laatste job eveneens als verkoopsdirecteur. Bij LogicaCMG gaat hij dus opnieuw naar de services en softwaremarkt.

Dirk Momont, tot voor kort deputy general bij Telenet Solutions gaat vanaf 14 januari aan de slag bij LogicaCMG als managing director energy, utilities & telco. Hij zal er een team leiden van zo'n 100 medewerkers. Dirk Momont was bij Belgacom verkoopsdirecteur voor de corporate markt van 2001 tot 2003. Daarna ging als één van de eerste werknemers aan de slag bij Telenet Solutions dat ontstond na de overname van Codenet zowat vier jaar geleden. Hij werd aangetrokken als vice president sales & marketing en groeide later door als deputy general manager. De economist van opleiding, begon zijn loopbaan bij HP waar hij net geen twaalf jaar aan de slag was, als laatste job eveneens als verkoopsdirecteur. Bij LogicaCMG gaat hij dus opnieuw naar de services en softwaremarkt.