Dirk Schellinck verlaat na twee jaar de mediagroep Roularta en gaat aan de slag als it-manager van het autopechverhelpingsbedrijf VAB. Hij zal er een team leiden van een twintigtal it-medewerkers.

De bijna 45-jarige Dirk Schellinck studeerde informatica aan de Hogeschool van Aalst. Na twee jaar in het onderwijs, begon hij in '92 over naar RealSoftware waarvoor hij gedurende acht jaar grotendeels projecten beheerde bij Janssen Pharmaceutica. In 2000 stapte hij over naar het fotoverwerkingsbedrijf Spector, eerst als it program manager, daarna als Group IT directeur. Daar bleef hij zes jaar.

Dirk Schellinck, die fitness en skiën tot z'n belangrijkste hobbies noemt, verhuisde dan naar uitgeverij Wolters Kluwer als it-manager ontwikkeling. In mei 2008 werd hij in dezelfde functie aangetrokken door de Roularta Media Group. Bij de VAB wordt Dirk Schellinck de it-manager.

Dirk Schellinck verlaat na twee jaar de mediagroep Roularta en gaat aan de slag als it-manager van het autopechverhelpingsbedrijf VAB. Hij zal er een team leiden van een twintigtal it-medewerkers. De bijna 45-jarige Dirk Schellinck studeerde informatica aan de Hogeschool van Aalst. Na twee jaar in het onderwijs, begon hij in '92 over naar RealSoftware waarvoor hij gedurende acht jaar grotendeels projecten beheerde bij Janssen Pharmaceutica. In 2000 stapte hij over naar het fotoverwerkingsbedrijf Spector, eerst als it program manager, daarna als Group IT directeur. Daar bleef hij zes jaar. Dirk Schellinck, die fitness en skiën tot z'n belangrijkste hobbies noemt, verhuisde dan naar uitgeverij Wolters Kluwer als it-manager ontwikkeling. In mei 2008 werd hij in dezelfde functie aangetrokken door de Roularta Media Group. Bij de VAB wordt Dirk Schellinck de it-manager.