Dirk Slachmuylder is de nieuwe country director Belux van de HP Printing & Personal Systems Group. Eind deze maand verlaat Raf Cuyvers het bedrijf.

HP topvrouw Meg Whitman kondigde onlangs een wereldwijde reorganisatie aan. Daarbij werden de geruchten bevestigd dat de printer en de personal systems groep samengevoegd worden.

Dat heeft ook zijn gevolgen voor de Belgische organisatie. Raf Cuyvers die de Personal Systems group leidde verlaat eind deze maand HP.

Dirk Slachmuylder wordt de country director Belux voor de groep die dus de printing en de pc-verkoop verenigt. De 44-jarige Dirk Slachmuylder trok een jaar geleden opnieuw naar HP nadat hij zeven bij Belgacom aan de slag was.

Bij HP wordt hij nu verantwoordelijk voor een omzet van zo'n 500 miljoen euro.

Dirk Slachmuylder is de nieuwe country director Belux van de HP Printing & Personal Systems Group. Eind deze maand verlaat Raf Cuyvers het bedrijf.HP topvrouw Meg Whitman kondigde onlangs een wereldwijde reorganisatie aan. Daarbij werden de geruchten bevestigd dat de printer en de personal systems groep samengevoegd worden. Dat heeft ook zijn gevolgen voor de Belgische organisatie. Raf Cuyvers die de Personal Systems group leidde verlaat eind deze maand HP. Dirk Slachmuylder wordt de country director Belux voor de groep die dus de printing en de pc-verkoop verenigt. De 44-jarige Dirk Slachmuylder trok een jaar geleden opnieuw naar HP nadat hij zeven bij Belgacom aan de slag was. Bij HP wordt hij nu verantwoordelijk voor een omzet van zo'n 500 miljoen euro.