Dirk Van Dessel, vorig jaar nog aan de slag bij Telenet Solutions, wordt vanaf april de nieuwe cio van de spaarbank Argenta. Hij volgt er Jos Nijs (63) op die bij Argenta wel nog voor een beperkte periode actief blijft.

Van Dessel draait als sinds september vorig jaar mee bij Argenta als rechterhand van Jos Nijs. Eerder was hij senior vice-president marketing bij Telenet Solutions.

Jos Nijs werkte twintig jaar bij de Cera bank als directeur it-ontwikkeling. Na de fusie met de Kredietbank tot KBC bleef hij nog bijna vier jaar algemeen directeur computeruitbating. Toen SN Brussels Airlines opgericht werd, werd hij er in maart 2002 cio en bouwde er een organisatie op om de volledig uitbestede ict te beheren. Sinds februari 2007 is hij aan de slag als cio van Argenta.

Dirk Van Dessel, vorig jaar nog aan de slag bij Telenet Solutions, wordt vanaf april de nieuwe cio van de spaarbank Argenta. Hij volgt er Jos Nijs (63) op die bij Argenta wel nog voor een beperkte periode actief blijft. Van Dessel draait als sinds september vorig jaar mee bij Argenta als rechterhand van Jos Nijs. Eerder was hij senior vice-president marketing bij Telenet Solutions. Jos Nijs werkte twintig jaar bij de Cera bank als directeur it-ontwikkeling. Na de fusie met de Kredietbank tot KBC bleef hij nog bijna vier jaar algemeen directeur computeruitbating. Toen SN Brussels Airlines opgericht werd, werd hij er in maart 2002 cio en bouwde er een organisatie op om de volledig uitbestede ict te beheren. Sinds februari 2007 is hij aan de slag als cio van Argenta.