Dirk Wauters wordt de nieuwe ceo van het Antwerpse Ferranti Computer Systems. Wauters werd vooral bekend als topman van de VRT.

Dirk Wauters kiest dus opnieuw voor de ict-sector. Hij wordt de nieuwe ceo van de it-dienstenleverancier Ferranti Computer Systems. De Antwerpse onderneming werd al in 1976 opgericht, maar in 1994 deels overgenomen door de Nederlandse Nijkerk groep. Het bedrijf telt zowat 200 werknemers en was in 2009 goed voor een omzet van 34 miljoen euro.

Dirk Wauters is geen onbekende in de ict-sector. De KUL-ingenieur die ook wetenschappen een mba haalde in Stanford, werkte jarenlang bij Alcatel waar hij doorgroeide tot general manager en vice president Noord-Europa voor de afdeling Services en Distribution. In 2002 vertrok hij naar Siemens waar hij de baas werd van de enterprisedivisie.

Vanaf 2007 tot 2009 was hij de topman bij de Vlaamse televisiemaatschappij VRT. Na zijn vertrek nam hij een sabbatical.

Dirk Wauters wordt de nieuwe ceo van het Antwerpse Ferranti Computer Systems. Wauters werd vooral bekend als topman van de VRT. Dirk Wauters kiest dus opnieuw voor de ict-sector. Hij wordt de nieuwe ceo van de it-dienstenleverancier Ferranti Computer Systems. De Antwerpse onderneming werd al in 1976 opgericht, maar in 1994 deels overgenomen door de Nederlandse Nijkerk groep. Het bedrijf telt zowat 200 werknemers en was in 2009 goed voor een omzet van 34 miljoen euro. Dirk Wauters is geen onbekende in de ict-sector. De KUL-ingenieur die ook wetenschappen een mba haalde in Stanford, werkte jarenlang bij Alcatel waar hij doorgroeide tot general manager en vice president Noord-Europa voor de afdeling Services en Distribution. In 2002 vertrok hij naar Siemens waar hij de baas werd van de enterprisedivisie. Vanaf 2007 tot 2009 was hij de topman bij de Vlaamse televisiemaatschappij VRT. Na zijn vertrek nam hij een sabbatical.