De nieuwe Google Glass wordt gratis bezorgd aan de 'Glass Explorers', het selecte kransje van een paar duizend Amerikanen die geselecteerd werden om Glass te testen.

Het grootste verschil met de originele versie is het oordopje. Dat is mono en past in het linkeroor. Google meldt dat de gebruiker zelf kan kiezen of hij het gebruikt of ontkoppelt. De conductiespeaker die geluidsgolven via trillingen achter het oor rechtsreeks de schedel binnenleidt, kan ook nog gebruikt worden.

De Explorers krijgen ook de kans om drie andere mensen uit te nodigen voor het testprogramma. Die krijgen dan het recht om hun eigen exemplaar van Google Glass te kopen. De eerste versie kostte voor de explorers 1500 dollar (1085 euro).

Ondernemende explorers hebben die uitnodigingen al aangeboden op eBay. Daar kosten ze honderden dollars.

Verwacht wordt nog steeds dat Google Glass binnen enkele maanden op de markt komt.

De nieuwe Google Glass wordt gratis bezorgd aan de 'Glass Explorers', het selecte kransje van een paar duizend Amerikanen die geselecteerd werden om Glass te testen. Het grootste verschil met de originele versie is het oordopje. Dat is mono en past in het linkeroor. Google meldt dat de gebruiker zelf kan kiezen of hij het gebruikt of ontkoppelt. De conductiespeaker die geluidsgolven via trillingen achter het oor rechtsreeks de schedel binnenleidt, kan ook nog gebruikt worden. De Explorers krijgen ook de kans om drie andere mensen uit te nodigen voor het testprogramma. Die krijgen dan het recht om hun eigen exemplaar van Google Glass te kopen. De eerste versie kostte voor de explorers 1500 dollar (1085 euro). Ondernemende explorers hebben die uitnodigingen al aangeboden op eBay. Daar kosten ze honderden dollars. Verwacht wordt nog steeds dat Google Glass binnen enkele maanden op de markt komt.