Met twee 5 inch toestellen bouwt Motorola verder aan zijn hernieuwde personaliseerbare smartphonelijn. Om het verwarrend te maken is de Moto X de iets grotere opvolger van... De Moto X. Het nieuwe model meet 5,2 inch, weegt 144 gram en beschikt over een quad core snapdragon 801 aan 2,5 GHz met 2 GB RAM en een batterij van 230 mAH. Het Oled-scherm is uitgerust met Corning Gorilla Glass 3 en de camera's hebben een sensor van 13 megapixel (achteraan) en 2 megapixel (vooraan).

Interessant voor videoliefhebbers: met die eerste kan je video in 4K schieten. Een prijskaartje wordt niet meegedeeld, maar afhankelijk van de bron wordt het toestel in de VS los verkocht voor 500-600 dollar.

Wat de Moto X extra interessant maakt is dat het toestel op Android 4.4.4 (KitKat) draait zonder extra skin van de producent. Dat wil zeggen dat je alle systeemupdates meteen krijgt in plaats van te hoeven wachten tot je telefoonproducent deze heeft herwerkt naar jou toestel, wat niet altijd gebeurd bij oudere modellen. Ook is het toestel enorm personaliseerbaar. Zo kan je kiezen uit 25 verschillende uitvoeringen, waaronder een houten en een lederen (in vier kleuren) achterkant, al dan niet met inscriptie.

Het andere toestel is de Moto G. Deze beschikt over een scherm van 5 inch, een 1,2 GHz quadcore processor, 1 GB RAM, een gewicht van 149 gram en is uitgerust met twee camera's van 8 megapixel (achteraan) en 2 megapixel (vooraan). Hier vinden we een batterij van 2070 mAH terug, eveneens op een onbewerkte Android 4.4.4. Hier speelt Motorola vooral op de lage prijs door in de VS 179,99 dollar te vragen voor het toestel.

Met twee 5 inch toestellen bouwt Motorola verder aan zijn hernieuwde personaliseerbare smartphonelijn. Om het verwarrend te maken is de Moto X de iets grotere opvolger van... De Moto X. Het nieuwe model meet 5,2 inch, weegt 144 gram en beschikt over een quad core snapdragon 801 aan 2,5 GHz met 2 GB RAM en een batterij van 230 mAH. Het Oled-scherm is uitgerust met Corning Gorilla Glass 3 en de camera's hebben een sensor van 13 megapixel (achteraan) en 2 megapixel (vooraan). Interessant voor videoliefhebbers: met die eerste kan je video in 4K schieten. Een prijskaartje wordt niet meegedeeld, maar afhankelijk van de bron wordt het toestel in de VS los verkocht voor 500-600 dollar. Wat de Moto X extra interessant maakt is dat het toestel op Android 4.4.4 (KitKat) draait zonder extra skin van de producent. Dat wil zeggen dat je alle systeemupdates meteen krijgt in plaats van te hoeven wachten tot je telefoonproducent deze heeft herwerkt naar jou toestel, wat niet altijd gebeurd bij oudere modellen. Ook is het toestel enorm personaliseerbaar. Zo kan je kiezen uit 25 verschillende uitvoeringen, waaronder een houten en een lederen (in vier kleuren) achterkant, al dan niet met inscriptie. Het andere toestel is de Moto G. Deze beschikt over een scherm van 5 inch, een 1,2 GHz quadcore processor, 1 GB RAM, een gewicht van 149 gram en is uitgerust met twee camera's van 8 megapixel (achteraan) en 2 megapixel (vooraan). Hier vinden we een batterij van 2070 mAH terug, eveneens op een onbewerkte Android 4.4.4. Hier speelt Motorola vooral op de lage prijs door in de VS 179,99 dollar te vragen voor het toestel.