Het gaat momenteel nog op een vroege versie die intern wordt getest maar volgens The Verge wordt het toetsenbord binnenkort opengesteld naar testers buiten het bedrijf.

Wat het toetsenbord vooral bijzonder maakt is de zogenaamde one hand mode. Daarbij draait het toetsenbord zich zodat het schuin staat in de richting van je duim. Dat moet het makkelijker maken om met één hand alle toetsen vlot te bereiken. Zowel typen als swipen van letter naar letter zijn mogelijk.

Volgens The Verge is het toetsenbord binnen enkele maanden beschikbaar voor iPhone. Een versie voor Android volgt later dit jaar.

Het gaat momenteel nog op een vroege versie die intern wordt getest maar volgens The Verge wordt het toetsenbord binnenkort opengesteld naar testers buiten het bedrijf.Wat het toetsenbord vooral bijzonder maakt is de zogenaamde one hand mode. Daarbij draait het toetsenbord zich zodat het schuin staat in de richting van je duim. Dat moet het makkelijker maken om met één hand alle toetsen vlot te bereiken. Zowel typen als swipen van letter naar letter zijn mogelijk.Volgens The Verge is het toetsenbord binnen enkele maanden beschikbaar voor iPhone. Een versie voor Android volgt later dit jaar.