Het filmpje voert de kijker mee naar een academisch ziekenhuis, waar artsen via de HoloLens in staat zijn nader (virtueel) onderzoek te doen. Met een simpele handbeweging is het mogelijk delen van de patiënt in beeld te brengen die normaal niet zichtbaar zijn.

De video is opgenomen in samenwerking met de Case Western Reserve University in de VS. De extra beelden worden gegenereerd op basis van gegevens die eerder zijn opgenomen, bijvoorbeeld door middel van een MRI-scan. Het 'ontleden' van de patiënten gebeurt dus niet in real-time. Het is mogelijk dat dat in de toekomst wel kan gebeuren.

Bron: Automatiseringgids.nl

Het filmpje voert de kijker mee naar een academisch ziekenhuis, waar artsen via de HoloLens in staat zijn nader (virtueel) onderzoek te doen. Met een simpele handbeweging is het mogelijk delen van de patiënt in beeld te brengen die normaal niet zichtbaar zijn.De video is opgenomen in samenwerking met de Case Western Reserve University in de VS. De extra beelden worden gegenereerd op basis van gegevens die eerder zijn opgenomen, bijvoorbeeld door middel van een MRI-scan. Het 'ontleden' van de patiënten gebeurt dus niet in real-time. Het is mogelijk dat dat in de toekomst wel kan gebeuren. Bron: Automatiseringgids.nl