Als je wisselt van app of tabblad is er altijd een kleine animatie te zien die de overgang wat soepeler maakt. Dit ziet er mooi uit, maar zorgt er wel voor dat je net iets langer moet wachten tot je verder kunt. 9to5Mac komt nu met een handig trucje waar je deze animaties mee uit kunt zetten.

Ga naar: Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > kijk bij het kopje Interactie en klik op AssistiveTouch en schakel AssistiveTouch in.

Sleep nu het transparante icoontje dat in beeld verschijnt naar rechter onderkant van het scherm. Swipe dan naar beneden zodat het menu met toetsenbord tevoorschijn komt. Zodra het icoontje boven het toetsenbord is tik je weer op het scherm zodat alles verdwijnt. Dit kan je een paar keer herhalen tot het echt sneller gaat voelen.

Bij sommige mensen is dit 20 keer, bij anderen werkt het al na een paar keer herhalen. Kijk voor meer uitleg de onderstaande video en let er wel op dat wanneer je je telefoon volledig uitzet, je de truc opnieuw uit moet voeren.

(WK)

Als je wisselt van app of tabblad is er altijd een kleine animatie te zien die de overgang wat soepeler maakt. Dit ziet er mooi uit, maar zorgt er wel voor dat je net iets langer moet wachten tot je verder kunt. 9to5Mac komt nu met een handig trucje waar je deze animaties mee uit kunt zetten. Ga naar: Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > kijk bij het kopje Interactie en klik op AssistiveTouch en schakel AssistiveTouch in.Sleep nu het transparante icoontje dat in beeld verschijnt naar rechter onderkant van het scherm. Swipe dan naar beneden zodat het menu met toetsenbord tevoorschijn komt. Zodra het icoontje boven het toetsenbord is tik je weer op het scherm zodat alles verdwijnt. Dit kan je een paar keer herhalen tot het echt sneller gaat voelen. Bij sommige mensen is dit 20 keer, bij anderen werkt het al na een paar keer herhalen. Kijk voor meer uitleg de onderstaande video en let er wel op dat wanneer je je telefoon volledig uitzet, je de truc opnieuw uit moet voeren.(WK)