Pop Chart Lab, een bedrijf dat 'menselijke ervaringen' en data wil visualiseren in infografieken, vangt de geschiedenis van alle Apple-producten in één poster, getiteld 'The Insanely Great History of Apple'.

Bovenaan is de allereerste Apple-computer (de Apple I) te zien, helemaal onderaan prijken de nieuwste toestellen: de iMac met Retinascherm, de iPad Air 2 en de nog te verschijnen Apple Watch. In totaal worden er 534 producten op afgebeeld.

Je kan de poster laten afdrukken op canvas. Er zijn 15 verschillende inktsoorten voorhanden. Daarvoor betaalt u vandaag uitzonderlijk 64 dollar (ongeveer 50 euro), en anders 80 dollar (meer dan 60 euro). Al kan je ook gewoon gratis door de digitale versie van de poster scrollen en zoomen op de site van Pop Chart Lab.

Pop Chart Lab maakt gelijkaardige posters voor muziekspelers, camera's en gameconsoles.

Pop Chart Lab
© Pop Chart Lab
Pop Chart Lab, een bedrijf dat 'menselijke ervaringen' en data wil visualiseren in infografieken, vangt de geschiedenis van alle Apple-producten in één poster, getiteld 'The Insanely Great History of Apple'. Bovenaan is de allereerste Apple-computer (de Apple I) te zien, helemaal onderaan prijken de nieuwste toestellen: de iMac met Retinascherm, de iPad Air 2 en de nog te verschijnen Apple Watch. In totaal worden er 534 producten op afgebeeld.Je kan de poster laten afdrukken op canvas. Er zijn 15 verschillende inktsoorten voorhanden. Daarvoor betaalt u vandaag uitzonderlijk 64 dollar (ongeveer 50 euro), en anders 80 dollar (meer dan 60 euro). Al kan je ook gewoon gratis door de digitale versie van de poster scrollen en zoomen op de site van Pop Chart Lab. Pop Chart Lab maakt gelijkaardige posters voor muziekspelers, camera's en gameconsoles.