Peter Bal (CIO Wabco)

Brigitta Brys CIO (Worldline Benelux)

Erik Cuypers (CIO JBC)

Dat zijn, in alfabetische volgorde, de drie mogelijke winnaars voor CIO of the Year. De afgelopen weken konden lezers stemmen op tien genomineerden. Nu is het aan de vakjury om in beraad te gaan en een winnaar aan te duiden. Bedankt aan iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht.

Op 19 november weten we wie Veerle Lozie opvolgt als CIO of the year. In The Event Lounge in Brussel maakt Data News die avond de winnaar bekend en reiken we twee award uit voor beste ICT project voor kmo's en grote bedrijven. Wie er graag bij is op 19 november kan zich hier registreren.

Peter Bal (CIO Wabco)Brigitta Brys CIO (Worldline Benelux)Erik Cuypers (CIO JBC)Dat zijn, in alfabetische volgorde, de drie mogelijke winnaars voor CIO of the Year. De afgelopen weken konden lezers stemmen op tien genomineerden. Nu is het aan de vakjury om in beraad te gaan en een winnaar aan te duiden. Bedankt aan iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht.Op 19 november weten we wie Veerle Lozie opvolgt als CIO of the year. In The Event Lounge in Brussel maakt Data News die avond de winnaar bekend en reiken we twee award uit voor beste ICT project voor kmo's en grote bedrijven. Wie er graag bij is op 19 november kan zich hier registreren.