De drie finalisten zijn (in willekeurige volgorde) Veerle Lozie, Global IT Manager bij Melexis, Paul Danneels, CIO van de VDAB en Werner Jacobs, CIO en CFO van De Lijn.

De winnaar wordt bepaald door de vakjury onder leiding van Professor Guido Dedene in samenspraak met de voormalige titelhouders en andere prominenten uit de Belgische ICT-sector.

Van links naar rechts: Veerle Lozie, Paul Danneels en Werner Jacobs., Data News
Van links naar rechts: Veerle Lozie, Paul Danneels en Werner Jacobs. © Data News

Hun oordeel wordt bekendgemaakt op ons jaarlijks event CIO of the Year dat doorgaat op 20 november in Hotel De La Poste in Brussel. Wie er graag bij is kan zich inschrijven op Datanews.be/CIO.

Op de avond zelf reikt Data news ook de prijzen uit voor het ICT Project of the Year, een categorie waarin twee projecten bekronen van een grote en middelgrote organisatie.

De drie finalisten zijn (in willekeurige volgorde) Veerle Lozie, Global IT Manager bij Melexis, Paul Danneels, CIO van de VDAB en Werner Jacobs, CIO en CFO van De Lijn.De winnaar wordt bepaald door de vakjury onder leiding van Professor Guido Dedene in samenspraak met de voormalige titelhouders en andere prominenten uit de Belgische ICT-sector.Hun oordeel wordt bekendgemaakt op ons jaarlijks event CIO of the Year dat doorgaat op 20 november in Hotel De La Poste in Brussel. Wie er graag bij is kan zich inschrijven op Datanews.be/CIO.Op de avond zelf reikt Data news ook de prijzen uit voor het ICT Project of the Year, een categorie waarin twee projecten bekronen van een grote en middelgrote organisatie.