Ieder jaar stelt Boston Consulting Group een lijst samen van meest innovatieve bedrijven. Tesla springt dit jaar het meest in het oog. Waar het bedrijf vorig jaar nog op plaats 41 stond, is het bedrijf van Elon Musk nu naar plek 3 gesprongen. De nummer een is al jaren geen verrassing.

Apple voert de lijst dit jaar voor de elfde keer aan, het techbedrijf staat sinds 2005 al op de koppositie. Toyota (plaats 6) is in de lijst het eerste bedrijf dat buiten de techsector valt.

De lijst van Boston Consulting Group bestaat sinds 2005. Ieder jaar spreken de onderzoekers hiervoor 1.500 wereldwijde managers op topniveau. (WK)

Boston Consulting Group
© Boston Consulting Group
Ieder jaar stelt Boston Consulting Group een lijst samen van meest innovatieve bedrijven. Tesla springt dit jaar het meest in het oog. Waar het bedrijf vorig jaar nog op plaats 41 stond, is het bedrijf van Elon Musk nu naar plek 3 gesprongen. De nummer een is al jaren geen verrassing. Apple voert de lijst dit jaar voor de elfde keer aan, het techbedrijf staat sinds 2005 al op de koppositie. Toyota (plaats 6) is in de lijst het eerste bedrijf dat buiten de techsector valt.De lijst van Boston Consulting Group bestaat sinds 2005. Ieder jaar spreken de onderzoekers hiervoor 1.500 wereldwijde managers op topniveau. (WK)